Άνοιγμα εστίασης στις 3 Μαϊου, Δημοτικά-Γυμνάσια στις 10 και παράταση κυκλοφορίας από Μ. Εβδομάδα

Άνοιγμα εστίασης στις 3 Μαϊου, Δημοτικά-Γυμνάσια στις 10 και παράταση κυκλοφορίας από Μ. Εβδομάδα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:59 Δημιουργία 21/04/21, 14:33
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Αποκλειστικά με τραπεζάκια έξω το άνοιγμα της εστίασης αμέσως μετά το Πάσχα - Πίσω στα θρανία οι μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων στις 10 Μαϊου - Ποιές οι εισηγήσεις για την παράταση της κυκλοφορίας

Άνοιγμα της εστίασης νωρίτερα από το αναμενόμενο φαίνεται να εισηγείται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, με επικρατέστερη ημερομηνία τις 3 Μαΐου και αποκλειστικά με τραπεζάκια έξω.

Η επιτροπή δίνει το «πράσινο φως» για επανεκκίνηση της εστίασης, ήτοι εστιατόρια και καφέ, αμέσως μετά το Πάσχα, την Τρίτη 3 Μαΐου, με τραπεζάκια αποκλειστικά έξω και φυσικά αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Την ίδια ώρα, η επιτροπή φέρεται να εγκρίνει την επιστροφή των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στα θρανία από τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Παράλληλα, εισηγείται παράταση της κυκλοφορίας έως τις 10 το βράδυ τη Μεγάλη Εβδομάδα και έως τις 11 αμέσως μετά το Πάσχα.

Καθώς δε το Πάσχα στην πόλη έχει «κλειδώσει», οι λοιμωξιολόγοι απευθύνουν σύσταση για 9 άτομα στο οικογενειακό τραπέζι το Πάσχα, μέχρι 2 οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους, και 12 άτομα, όταν το πασχαλινό τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο.

Αν σου άρεσε κάνε