Κυψέλη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο

Κυψέλη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:18 Δημιουργία 13/04/21, 08:56
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Συγκλονίζει η καταγγελία ενός ακόμα περιστατικού επίθεσης σε γυναίκα με καυστικό υγρό, το οποίο καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής, στην Αθήνα.

Η υπόθεση έφτασε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία 25χρονης εγκύου σύμφωνα με την οποία, άνδρας της επιτέθηκε τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο ακουμπώντας την με ένα πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό.

Η τεσσάρων μηνών έγκυος, όπως αναφέρει στην καταγγελία της, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου και ώρα 23:30. Ο άνδρας αφού την έριξε στο έδαφος, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με το εμποτισμένο με καυστικό υγρό πανί.

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Μετά την επίθεση, ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 25χρονη φέρει εγκαύματα σε πρόσωπο και χείλη, ενώ η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία. Παράλληλα, πολλά σημεία της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε μόνο την επίθεση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή της όπως και ούτε για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού.

Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

Αν σου άρεσε κάνε