Υπόθεση Λιγνάδη: Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για την τρίτη μήνυση

Υπόθεση Λιγνάδη: Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για την τρίτη μήνυση

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:19 Δημιουργία 29/03/21, 16:06
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα της Ασφάλειας για την τρίτη μήνυση κατά του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, που αφορά σε βιασμό, το 2018, και το λόγο έχει πλέον η Εισαγγελία η οποία θα αποφασίσει για το αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για Έλληνα καταγγέλλοντα, που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης τον βίασε στο σπίτι του το 2018, ενώ αναφέρει πως όταν είχε πάει στο σπίτι του, ο σκηνοθέτης του έδειχνε στον υπολογιστή του και πορνογραφικό υλικό.

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη δώσει τις απαντήσεις του για το θέμα, μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία.

Ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Παράλληλα, στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία σε βάρος του Δ. Λιγνάδη, στην οποία 24χρονος, καταγγέλλει το Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό πριν επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών. Τη συγκεκριμένη καταγγελία αποτιμά η ανακρίτρια, προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.

Αν σου άρεσε κάνε