Ραντεβού Χαρδαλιά-Τσιόδρα με τους Περιφερειάρχες κάθε Παρασκευή για τη διασπορά του κορωνοϊού

Ραντεβού Χαρδαλιά-Τσιόδρα με τους Περιφερειάρχες κάθε Παρασκευή για τη διασπορά του κορωνοϊού

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:17 Δημιουργία 26/02/21, 18:04

Ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε υπό τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα με τους Περιφερειάρχες για να εξεταστεί η διασπορά του κορονοιού στις διάφορες περιοχές της χώρας

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η σε βάθος ενημέρωση των Περιφερειαρχών και ο καλύτερος συντονισμός όλων των υπό την εποπτεία τους φορέων, για τη διαχείριση της πανδημίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, ενώ ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε εκτενώς τους παριστάμενους για την επιδημιολογική εικόνα κάθε μίας από τις 13 Περιφέρειες. Στο πλαίσιο της συζήτησης συμφωνήθηκε η σύσκεψη να επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή για την αμφίδρομη ενημέρωση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των δράσεών τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου και ο προέδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Αν σου άρεσε κάνε