Χαρδαλιάς: Σε σκληρό lockdown Κάλυμνος, Κορδελιό-Εύοσμος

Χαρδαλιάς: Σε σκληρό lockdown Κάλυμνος, Κορδελιό-Εύοσμος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:54 Δημιουργία 19/02/21, 18:41

Πρόσθετα μέτρα τίθενται σε ισχύ από αύριο το πρωί έως την 1η Μαρτίου στις νέες περιοχές που εντάχθηκαν στο «βαθύ κόκκινο» όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την ένταξη των δήμων Καλύμνου και Κορδελιού-Ευόσμου στην κατηγορία «βαθύ κόκκινο», με το σκληρό lockdown να ξεκινά από αύριο Σάββατο το πρωί.

Αναλυτικά ο κ Χαρδαλίας τόνισε: "Τα στοιχεία αλλάζουν διαρκώς και τα μέτρα προσαρμόζονται. Ανακοινώνουμε μετά από εισήγηση των ειδικών: Στο πολύ αυξημένο επίπεδο εντάσσεται από αύριο και μέχρι 1η Μαρτίου η Κάλυμνος και ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου .

Παραμένουν στο ίδιο αυξημένο επίπεδο Εύβοια (πλην της Σκύρου), Αχαϊα, Μύκονος και Αττική, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Στο «κόκκινο» εντάσσονται οι δήμοι Κεφαλονιάς, Ηρακλείου Κρήτης, Θάσου και όλη η Ηλεία, εκτός από την περιοχή της Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνας, Αγιάς Λάρισας, Κορίνθου, Άργους-Μυκηνών, Ζίτσας Ιωαννίνων και Νεμέας.

Στο «κόκκινο» παραμένει ο δήμος Θεσσαλονίκης.Τα επιπλέον μέτρα δεν παρατείνονται στους δήμους Θήρας, Αγίου Νικολάου Κρήτης, Ζακύνθου, Σπάρτης και Εορδαίας Κοζάνης".

Αν σου άρεσε κάνε