Π. Μπράμος: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Κέρκυρας

Π. Μπράμος: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Κέρκυρας

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:10 Δημιουργία 05/01/21, 15:59

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών, πρ. Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Παναγιώτης Μπράμος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο Παναγιώτης Μπράμος νοσηλευόταν αρχικά στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στη συνέχεια, “χτυπημένος” από τον covid μεταφέρθηκε στην αντίστοιχη μονάδα του Νοσοκομείου.
Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σήμερα (Δευτέρα 4/1/2020) μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς όμως δεν άντεξε σε αυτή την τελευταία μάχη που έδωσε και έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Ο Παναγιώτης (Τάκης για τους φίλους του) Μπράμος υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος των ξενοδόχων της Κέρκυρας και συνδικαλιστής, μαχόμενος για τα συμφέροντα του κλάδου που εκπροσωπούσε.

40 χρόνια στην Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας
Το 2018 και μετά από περίπου 40 χρόνια στο “τιμόνι” της Ένωσης Ξενοδόχων παρέδωσε την σκυτάλη στον νυν πρόεδρο Μπάμπη Βούλγαρη, αφήνοντας το στίγμα του στον κερκυραϊκό τουρισμό.
“Ο Παναγιώτης Μπράμος υπήρξε ο στυλοβάτης της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας για περίπου σαράντα χρόνια και είναι τιμή μου που τον διαδέχομαι. Είχα την τύχη να θητεύσω δίπλα του ως Ά Αντιπρόεδρος τα τελευταία τρία χρόνια και από την συνεργασία μας να μάθω πολλά. Έτσι όταν μου έγινε η πρόταση από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να αναλάβω Πρόεδρος δέχτηκα, γιατί πιστεύω ότι ως σύνολο μπορούμε να προσφέρουμε στην Κερκυραϊκή ξενοδοχεία”, δήλωσε το 2018 στο CorfuPress, με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Βούλγαρης.

Πηγή: CorfuPress

Αν σου άρεσε κάνε