Ηράκλειο Κρήτης: Σύλληψη του άντρα που πυροβόλησε εν ψυχρώ αδέσποτο σκύλο

Ηράκλειο Κρήτης: Σύλληψη του άντρα που πυροβόλησε εν ψυχρώ αδέσποτο σκύλο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:40 Δημιουργία 23/11/20, 15:30

Ακόμα ένα περιστατικό βίας κατά ζώων προκαλεί αποτροπιασμό στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ αδέσποτο σκύλο που καθόταν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων σε χωριό του δήμου Φαιστού.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, για το θέμα ενημερώθηκε η Αστυνομία που προχώρησε σε σύλληψη του δράστη, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Οι πολίτες κάνουν λόγο για άμεση επέμβαση της αστυνομίας.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη αναφερόμενη στο περιστατικό και τον φερόμενο δράστη, είπε:

«Πέρασε με το αυτοκίνητό του ,έβγαλε την καραμπίνα και το εκτέλεσε εν ψυχρώ και χωρίς λόγο ενώ στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σωματάκι του στα χωράφια. Ενημέρωσα αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου , κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής ,πήγαν στο χωριό και τον συνέλαβαν σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας .Έγιναν με εξαιρετική ταχύτητα και υποδειγματικά όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και αύριο οδηγείται στον Ανακριτή ,ο οποίος θα αποφασίσει ή για την προσωρινή του κράτηση ή για κατ’ οίκον περιορισμό .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ .

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .»

Αν σου άρεσε κάνε