Αγία Βαρβάρα: 15χρονη οργάνωσε και συμμετείχε στη δολοφονία της μητέρας της

Αγία Βαρβάρα: 15χρονη οργάνωσε και συμμετείχε στη δολοφονία της μητέρας της

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:00 Δημιουργία 09/11/20, 16:36

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας από την Αγ. Βαρβάρα, η οποία φαίνεται να δολοφονήθηκε από τη 15χρονη κόρη της και το 17χρονο σύντροφο αυτής.

Η 15χρονη και ο 17χρονος ομολόγησαν την οργάνωση και την εκτέλεση της δολοφονίας, ενώ αναζητείται και ακόμα ένας 17χρονος Ρουμάνος, για συμμετοχή στο έγκλημα.

Στην κατάθεσή της, η κόρη της άτυχης γυναίκας ισχυρίστηκε πως το θύμα της είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη μετά το θάνατο του πατέρα της ενώ όπως ανέφερε, την είχε απειλήσει πως θα την έστελνε σε αναμορφωτήριο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το νεαρό ζευγάρι σχεδίαζε τη δολοφονία εδώ και ένα μήνα ενώ σύμφωνα με την κατάθεση του 17χρονου, δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησαν να σκοτώσουν τη μητέρα της συντρόφου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως αρχικά επιχείρησαν να τη δολοφονήσουν δίνοντάς της χάπια. Όταν αυτό δεν έπιασε, επιχείρησαν να προμηθευτούν δηλητήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν στο μαχαίρι.

Όπως ανέφεραν στις καταθέσεις τους οι ανήλικοι δράστες, ο 17χρονος μαζί με τον συνομήλικο φίλο του έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι καταφέρνοντας αρκετές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο. Στη συνέχεια προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και αφού δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Το ζευγάρι είχε σκοπό να διαφύγει στη Ρουμανία -τόπο καταγωγής του 17χρονου, έτσι πήραν ΚΤΕΛ για τις Σέρρες όπου εντοπίστηκαν από τις Αρχές και προσήχθησαν.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Αν σου άρεσε κάνε