Εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί - Τι λέει ο πατέρας της

Εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί - Τι λέει ο πατέρας της

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:30 Δημιουργία 19/10/20, 13:13

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν έφυγε από το σπίτι της με προορισμό τα Jumbo Κορωπίου, στα οποία είχε συνέντευξη για δουλειά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης στο Πρώτο Θέμα, η Άρτεμις δεν έφτασε ποτέ στα Jumbo, με τις Αρχές να αναζητούν τώρα στοιχεία, στο φιλικό της περιβάλλον.

Όπως υποστηρίζει η οικογένεια, η Άρτεμις είχε γνωρίσει μέσω facebook έναν νεαρό με τον οποίο είχε βγει ελάχιστες φορές, καθώς οι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτή της γνωριμία της κόρης τους με τον 24χρονο άντρα. Ο πατέρας της κοπέλας, γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον νεαρό και πρόσφατα η Άρτεμις του είχε αποκαλύψει ότι είχε δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Το τελευταίο διάστημα, οι φίλες της έβλεπαν την κοπέλα στεναχωρημένη εξαιτίας του χωρισμού της με τον νεαρό άντρα και γενικότερα την χαρακτηρίζουν ως ένα παιδί με κλειστό χαρακτήρα.

Η Άρτεμις, η οποία φεύγοντας είχε επάνω της 40 ευρώ, φορούσε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλαζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και μια backpack τσάντα μαύρη. Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ενώ γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.

Αν σου άρεσε κάνε