Μάριος και Ελευθερία: Στην κορυφή του Ολύμπου με τη βοήθεια τροποποιημένου σακιδίου

Μάριος και Ελευθερία: Στην κορυφή του Ολύμπου με τη βοήθεια τροποποιημένου σακιδίου

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:25 Δημιουργία 05/10/20, 16:10

Στην κορυφή του Ολύμπου κατάφεραν να φτάσουν ο αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου και η φίλη του Ελευθερία Τόσιου. Μοναδική ιδιαιτερότητα αυτής της ανάβασης ήταν πως ο Μάριος μετέφερε στην πλάτη του μέσω ειδικά τροποποιημένου σακιδίου, την 22χρονη φίλη του με αναπηρία.

Ο αθλητής υπεραποστάσεων ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του Ολύμπου για 51η φορά και έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε αγώνες στην έρημο, τη ζούγκλα και την Ανταρκτική, ενημέρωσε τους φίλους του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως ο ίδιος και η Ελευθερία, έφτασαν στην ... κορυφή, στις 09:02πμ, σήμερα.

Μάριος και Ελευθερία γνωρίστηκαν μέσω κοινής φίλης και τότε η 22χρονη φοιτήτρια βιολογίας του εκμυστηρεύτηκε πως όνειρό της ήταν να ανέβει στον Όλυμπο. Ο Μάριος, έλεγξε το ημερολόγιο, τις μετεωρολογικές προβλέψεις, οργάνωσε την απαραίτητη ομάδα και έκανε το όνειρο της φίλης του πραγματικότητα.

«Όλοι οι αγώνες του κόσμου, τα μετάλλια αλλά και οι μέχρι τώρα διακρίσεις είναι λίγα μπροστά σε αυτόν τον σκοπό», δήλωσε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο πριν το εγχείρημα, ενώ τη σημερινή φωτογραφία συμπλήρωνε η λεζάντα: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο».

Αν σου άρεσε κάνε