Σε καραντίνα Γεωργιάδης - Παπαθανάσης μετά από επαφή με κρούσμα Covid - 19

Σε καραντίνα Γεωργιάδης - Παπαθανάσης μετά από επαφή με κρούσμα Covid - 19

ΕΛΛΑΔΑ UPD 12:22 Δημιουργία 03/09/20, 12:05

Σε κατ’οίκον περιορισμό βρίσκονται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης μετά από επαφή τους με Ισραηλινό επενδυτή, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Παρόλο που κατά τη συνάντησή τους τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για λόγους ασφαλείας οι δύο υπουργοί θα παραμείνουν στο σπίτι τους και δεμ θα ακολουθήσουν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο προγραμματισμένο τους ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε για το περιστατικό, ήταν η παρακάτω:

"Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί."

Αν σου άρεσε κάνε