TUI: Τέλος τα δρομολόγια προς Λαγανά λόγω Covid-19

TUI: Τέλος τα δρομολόγια προς Λαγανά λόγω Covid-19

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:21 Δημιουργία 02/09/20, 16:16

Διακόπτονται τα δρομολόγια της TUI προς το Λαγανά της Ζακύνθου, ενώ η ιατρική υπηρεσία της Σκωτίας, ασκεί πιέσεις ώστε να βγει η Ελλάδα από τη λίστα των χωρών που εξαιρούνται της ταξιδιωτικής καραντίνας.

Η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να πάρθηκε μετά από καταγγελίες για μη τήρηση των απαιτούμενων μέτρων σε πτήση Λαγανά για Κάρντιφ, στην οποία ανιχνεύθηκαν και κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των 190 επιβατών, στους οποίους ζητήθηκε να αυτοαπομονωθούν ενώ όλοι θα υποβληθούν σε διπλό τεστ.

«Ο Λαγανάς είναι ένα δημοφιλές θέρετρο για τους νέους που παραδοσιακά κάνουν διακοπές σε μεγάλες ομάδες. Η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων μας και των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας και τα πρόσφατα κρούσματα έδειξαν ότι κάποιοι πελάτες δεν ακολουθούν πιστά τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Έτσι, πρέπει εμείς να κάνουμε αυτά που πρέπει να τους προστατεύσουμε αλλά να προστατεύσουμε και τους γύρω τους και έτσι δεν ταξιδεύουμε πλέον προς αυτόν τον προορισμό»., δήλωσε ο Άντριου Φλινταμ, εκπρόσωπος της TUI, ενώ ο Γκρέγκορ Σμιθ, επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας της Σκωτίας, ζήτησε την εξαίρεση της Ελλάδας από τη λίστα των χωρών για τις οποίες δεν απαιτείται ταξιδιωτική καραντίνα.

Οι πτήσεις προς τους υπόλοιπους προορισμούς της Ζακύνθου θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ στο νησί εξακολουθούν να ισχύουν τα έκτακτα μέτρα.

Αν σου άρεσε κάνε