Ενώπιον του ανακριτή η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

Ενώπιον του ανακριτή η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 10:14 Δημιουργία 16/06/20, 10:09

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 35χρονη που έχει συλληφθεί για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η συλληφθείσα δεν έχει ομολογήσει.

Στο μεταξύ στο φως της δημοσιότητας ήρθε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019 στο οποίο φαίνεται ότι η 35χρονη είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου» έγραφε στο σημείωμα, το οποίο βρήκε η Αστυνομία στο διαμέρισμά της και το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη έγραφε, επίσης μεταξύ άλλων: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον ... (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της)». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, έγραφε: «Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Αν σου άρεσε κάνε