Λουτράκι: Νεκροί από ασφυξία οι τέσσερις άνδρες στο σπήλαιο

Λουτράκι: Νεκροί από ασφυξία οι τέσσερις άνδρες στο σπήλαιο

ΕΛΛΑΔΑ UPD 15:41 Δημιουργία 16/05/20, 15:36

Από ασφυξία φαίνεται πως πέθαναν οι τέσσερις άντρες, που βρέθηκαν νεκροί τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, στο Λουτράκι, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35, 36, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων - ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η σύζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, οι τέσσερις άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν θαμμένες λίρες από αντάρτες.

Οι τέσσερις άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία από τις αναθυμιάσεις από την γεννήτρια πετρελαίου, μιας και οι ίδιοι οι διασώστες χρειάστηκε να φορέσουν μάσκες προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Στον χώρο έχει πάει ιατροδικαστής προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων αντρών ενώ συγγενείς των άτυχων αντρών δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομία.

Αν σου άρεσε κάνε