Αιματηρή επίθεση με οκτώ τραυματίες στην Αχαΐα

Αιματηρή επίθεση με οκτώ τραυματίες στην Αχαΐα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:47 Δημιουργία 07/05/20, 16:39

Στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων σε αιματηρό επεισόδιο με χρήση μπαλτά και κυνηγετικού όπλου σε βάρος οκτώ ατόμων έφθασαν χθες βράδυ στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας άνδρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

Παράλληλα, αναζητούνται για να συλληφθούν άλλοι δύο άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στα Σαγέικα, οι τρεις άνδρες διαπληκτίστηκαν με άλλα άτομα που διαμένουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο ένας από τους άνδρες που αναζητούνται να πυροβολήσει εναντίον τους και να τραυματίσει τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διακομίστηκαν μέσω ΕΚΑΒ και με δικά τους μέσα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς επιτέθηκε με μπαλτά εναντίον των οκτώ ατόμων και προέτρεπε τον συνεργό του να πυροβολήσει, ενώ ο άλλος άνδρας που αναζητείται τοποθέτησε φυσίγγια στο κυνηγητικό όπλο και το παρέδωσε στον συνεργό του για να πυροβολήσει.

Κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Αν σου άρεσε κάνε