Βεντέτα στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος ενός εκ των θυμάτων

Βεντέτα στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος ενός εκ των θυμάτων

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:08 Δημιουργία 03/05/20, 16:05

Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο γιος του 63χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μ’ έναν 30χρονο συγχωριανό του, στα Ανώγεια της Κρήτης.

O νεαρός φέρεται να έχει άμεση εμπλοκή στα αιματηρά γεγονότα του Σαββάτου, όταν ο 63χρονος και ο 30χρονος έχασαν τη ζωή τους, κατόπιν επεισοδίου με πολλαπλούς πυροβολισμούς.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν για άγνωστο – μέχρι στιγμή - λόγο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διαπληκτισμός, ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία.

Ο 30χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και γόνος γνωστής οικογένειας των Ανωγείων, ενώ ο 63χρονος ήταν πατέρας πέντε παιδιών και γνωστός συγγραφέας βιβλίων με μαντινάδες.

Μάλιστα, από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας ακόμη 30χρονος, ο οποίος επιχείρησε να «χωρίσει» τους δύο άνδρες. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πώς έγινε το φονικό

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος άνοιξε πρώτος πυρ, σκοτώνοντας με μία σφαίρα τον 63χρονο άνδρα.

Στη συνέχεια, ο γιος του θύματος, ο οποίος ήταν «παρών» στο περιστατικό», πυροβόλησε έξι φορές, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 30χρονο – φερόμενο δράστη της δολοφονίας του πατέρα του.

Στη συνέχεια, ο νεαρός άνδρας τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Φόβοι βεντέτας

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, υπογράμμισε ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, οι κάτοικοι να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση και οι αρχές να αφεθούν να λειτουργήσουν για το καλύτερο.

Στην περιοχή, πάντως, από τα ξημερώματα επικρατεί έντονη ανησυχία, καθώς οι αστυνομικές αρχές φοβούνται τον κίνδυνο βεντέτας μεταξύ των οικογενειών των δύο θυμάτων.

Η κηδεία του 30χρονου αναμένεται να τελεστεί το απόγευμα, ενώ αυτή του 63χρονου αύριο, Δευτέρα

Αν σου άρεσε κάνε