Τρεις συλλήψεις στην Καλαμάτα για πασχαλινές σαΐτες

Τρεις συλλήψεις στην Καλαμάτα για πασχαλινές σαΐτες

ΕΛΛΑΔΑ Δημιουργία 15/04/20, 14:42

Σε τρεις συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά προχώρησε η αστυνομία στη Μεσσηνία, έναν χρόνο μετά τον θάνατο 53χρονου εικονολήπτη την Κυριακή του Πάσχα στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας.

Ειδικότερα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες βράδυ στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνελήφθησαν 48χρονος και δύο 27χρονοι, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες.

Σε έρευνες σε αποθήκες που χρησιμοποιούσε ο 48χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 69 αυτοσχέδιες κατασκευές (σαΐτες), 16 χρησιμοποιημένες, 43 κενές περιεχομένου και επτά έτοιμες προς χρήση, τρία μεταλλικά δοχεία με πυρίτιδα (μπαρούτι) συνολικού βάρους 30.500 γραμμαρίων και πλαστικό δοχείο με 11 λίτρα πετρέλαιο.

Στην αποθήκη των δύο 27χρονων, κατασχέθηκαν 16 αυτοσχέδιες κατασκευές (σαΐτες) έτοιμες προς χρήση, δύο δοχεία με μπαρούτι συνολικού βάρους 12.200 γραμμαρίων και πλαστικό δοχείο με 2.900 γραμμάρια πετρέλαιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Αν σου άρεσε κάνε