Δίκη Τοπαλούδη: Τι είπαν στο λιμενικό οι κατηγορούμενοι

Δίκη Τοπαλούδη: Τι είπαν στο λιμενικό οι κατηγορούμενοι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:08 Δημιουργία 31/01/20, 14:07

Τη συνομιλία που είχε με τον 21χρονο Ροδίτη κατηγορούμενο για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη μετέφερε στο δικαστήριο ο κελευστής Χρήστος Μαλαμης.

Όπως είπε ο μάρτυρας, όταν ο κατηγορούμενος βρισκόταν στα κρατητήρια του Λιμεναρχείου της Ρόδου του είπε για το έγκλημα.

«Μου είπε (ο κατηγορούμενος) ότι πήγαν και οι τρεις (οι δυο κατηγορούμενοι και η Ελένη Τοπαλούδη) στο εξοχικό του Ροδίτη. Ότι έκαναν μαζί της σεξ και οι δύο. Τότε η Ελένη είπε ότι ο Ροδίτης είναι καλύτερος από τον 20χρονο αλλοδαπό. Τότε ο αλλιδαπός της τράβηξε ένα κροσε. Λιποθύμησε. Όταν ανέκτησε τις αισθησεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία. Τότε ο αλλοδαπός κατηγορούμενος πήρε ένα σίδερο και την χτύπησε στο κεφάλι. Μετά μου είπε ότι έπρεπε να το τελειώσουν. Ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι είχε μια αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρωτησα: Γιατί το κάνατε αυτό; Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, ο Θεός θα μας τιμωρήσει».

Απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο ένας κατηγορούμενος κρατούσε τα χέρια της κοπέλας και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο, με τους ίδιους στις καταθέσεις τους να λένε το ίδιο με ...«διαφορετικούς όμως πρωταγωνιστές».

Ο κ. Μαλαμης υποστήριξε ότι ο Ροδίτης κατηγορούμενος ήταν επιθετικός προς τους λιμενικούς σε αντίθεση με τον αλλοδαπό συγκατηγορούμενό του που ήταν «εντελώς ψυχρός και ήσυχος».

Αν σου άρεσε κάνε