Γαστρονομικό ταξίδι υψηλής ποιότητας στο Avant Garde στο Μαρούσι

Γαστρονομικό ταξίδι υψηλής ποιότητας στο Avant Garde στο Μαρούσι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:42 Δημιουργία 23/12/19, 16:12

Η Ιστορία

Η διεθνής έκφραση (αβαν-γκαρντ) προέρχεται εκ της γαλλικής γλώσσας (avant garde))οπού από τις αρχές του 20ου αιώνα η έκφραση αυτή αποδίδεται κυρίως σε κάθε μοντέρνα, τολμηρή ή πρωτοποριακή ιδέα σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας αλλά κυρίως στους χώρους της τέχνης και του πολιτισμού.To ρεύμα αυτό χαρακτηρίζεται ως Αβανγκαρντισμός η Βαγκαρντισμός που είναι ταυτόσημο με τον Μοντερνισμό ή και ειδικότερα με τον Μεταμοντερνισμό.

Η φιλοσοφία

Το μοντέρνο wine bar restaurant AVANT GARDE προσφέρει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική πρόταση με μοντέρνα δημιουργική και πρωτοπόρα κουζίνα από γαλλικές επιρροές και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

Ένας χώρος μοναδικής αισθητικής και minimal design όπου μπορείς ν ‘απολαύσεις τις γαστρονομικές δημιουργίες κατά την διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας. Αξίζει να σημειωθεί πως το AVANT GARDE με το πέρασμα της ώρας μεταμορφώνεται.. Μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο γεύμα νωρίς το μεσημέρι και αργότερα να διασκεδάσεις πίνοντας το ποτό σου…

Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ ενός γευστικού μεσημεριανού ή ενός πλήρες δείπνου υπό την επιμέλεια των καταξιωμένων chef Πάρη Δελίδη (48 the restaurant ) και Γιάννη Λούτση (Αστέρας Βουλιαγμένης).

Ένα all day spot κατάλληλο για επαγγελματικής συναντήσεις και γεύματα, διασκεδαστικές παρεϊστικες βραδιές και ρομαντικές στιγμές.

Η κουζίνα

Η κουζίνα του AVANT GARDE χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Ο συνδυασμός της γαλλικής gourmet κουζίνας με την ελληνική μεσογειακή ξεναγούν στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων .

Το menu του AVANT GARDE περιλαμβάνει πολλές υγιεινές επιλογές καθώς παρασκευάζονται με την μέθοδο «sous vide» όπου εξασφαλίζει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Φρέσκα χορταρικά και βότανα, ελληνικά ή διεθνή κρέατα(Wagyu,Picanha,Rib eye,Tomahawk),χειροποίητες σπιτικές σάλτσες και τοπικά ελληνικά προϊόντα αποτελούν βασικά στοιχεία που συνθέτουν τις δημιουργίες με φρεσκάδα και φινέτσα για να δώσουν νέα διάσταση στον κόσμο της γεύσης κερδίζοντας τις εντυπώσεις…

Το μπαρ

Στο AVANT GARDE μπορείτε να βρείτε 100 ετικέτες κρασιών από τον Ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα,παλιές ελληνικές σοδειές,fine wines(παλιές σοδειές ξένου αμπελώνα),σπάνιες συλλεκτικές φιάλες που ενισχύουν την γαστρονομική εμπειρία της κουζίνας και ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Περίπου 50 ετικέτες της λίστας σερβίρονται και σε ποτήρι .Έτσι δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε ξεχωριστές ποικιλίες με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητα του χαρακτήρα τους.

Η μπάρα του AVANT GARDE προσφέρει στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης με την συνοδεία δημιουργικών cocktails για όλα τα γούστα .Για όσους προτιμούν τη «ζωντάνια» της μπάρας προσφέρεται special food bar menu για να συνοδεύουν τα ποτά χωρίς να χρειάζεται να γίνει κράτηση .

Η διασκέδαση κορυφώνεται με μουσικές ψαγμένες από καταξιωμένους dj του χώρου που ξεσηκώνει τους θαμώνες έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μοναδική φιλοξενία, το άψογο service και το γαστρονομικό ταξίδι στο Αvant Garde θα προσφέρει σε κάθε περίπτωση μια συναρπαστική ανάμνηση στην παρουσίαση των πιατών, στην εκλεπτυσμένη γεύση τους, στα φίνα αρώματα, στα μοναδικά μουσικά ακούσματα και στην τέλεια υφή των ξεχωριστών δημιουργιών…

FOOD MEMORIES AT AVANT GARDE!!!!

Αν σου άρεσε κάνε