Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ UPD 14:20 Δημιουργία 19/11/19, 14:18

Δύο διακινητές μεταναστών συνέλαβαν χτες βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο διακινητές, 22 και 28 ετών, είναι Σύροι και μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών. Για τις διακινήσεις χρησιμοποιούσαν τέσσερα ακριβά και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα τα οποία είχαν κλέψει από περιοχές της Αθήνας.

Οι δύο διακινητές, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφεραν περίπου 20 μετανάστες τους οποίους άφησαν σε αγροτική περιοχή της λίμνης μικρή Βόλβη και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Θεσσαλονίκη.

Μια ομάδα αστυνομικών που τους παρακολουθούσαν σε μεγάλη απόσταση έσπευσε να συλλάβει τους μετανάστες καταφέρνοντας να πιάσει οκτώ άτομα, ενώ οι υπόλοιποι χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι στην αγροτική περιοχή.

Η δεύτερη ομάδα αστυνομικών συνέχισε διακριτικά να ακολουθεί τους δύο διακινητές τους οποίους και συνέλαβε κοντά σε εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, την ώρα που πήγαν να πλύνουν τα αυτοκίνητά τους.

Οι δύο διακινητές, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν απασχολήσει κι άλλη φορά τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια υπόθεση και μάλιστα ο ένας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αν σου άρεσε κάνε