Αναλυτικά τα θερινά δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Αναλυτικά τα θερινά δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

ΕΛΛΑΔΑ UPD 20:22 Δημιουργία 02/08/19, 18:20

Μειώνονται και φέτος τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας εν όψει της θερινής περιόδου.

Τα θερινά δρομολόγια έχουν τεθεί σε ισχύ από τα τέλη Ιουνίου/αρχές Ιουλίου ανάλογα με το μέσο, ενώ το χειμερινό πρόγραμμα θα επανέλθει από τις αρχές/μέσα Σεπτεμβρίου.

Λεωφορεία και Τρόλεϊ

Το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ βρίσκεται σε ισχύ από τα τέλη Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα Θερινό Ι θα βρίσκεται σε ισχύ από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ως την Κυριακή 21 Ιουνίου.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου θα βρίσκεται σε ισχύ το Θερινό ΙΙ.

Συνήθως, το πρόγραμμα Θερινό Ι βρίσκεται σε ισχύ ως το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ επιστρέφει για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα Θερινό ΙΙ εφαρμόζεται από τα τέλη Ιουλίου ως τα τέλη Αυγούστου.

Τα δρομολόγια των γραμμών είναι διαθέσιμα στη σελίδα telematics.oasa.gr

Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών 242 ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ, 250 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ-ΣΤ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ και Ε90ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ EXPRESS που εξυπηρετούν την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Οι γραμμές θα επαναλειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο.

Τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου και του Ιουλίου κυκλοφορεί και φέτος η λεωφορειακή γραμμή 122Θ Στ. Ελληνικό – Βάρκιζα ως ενισχυτική της γραμμής 122 Στ. Ελληνικό – Σαρωνίδα. Η γραμμή ακολουθεί τη διαδρομή της 122 έχοντας ως τέρμα τη Βάρκιζα (Ναυτ. Όμιλος) και κάνοντας όλες τις ενδιάμεσες στάσεις.


Αν σου άρεσε κάνε