Έγκλημα στο Αιγάλεω: 15 χρόνια στην κατηγορούμενη για τον φόνο του συζύγου της

Έγκλημα στο Αιγάλεω: 15 χρόνια στην κατηγορούμενη για τον φόνο του συζύγου της

ΕΛΛΑΔΑ UPD 18:35 Δημιουργία 04/07/19, 18:33

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτο Εφετείο της Αθήνας την κατηγορούμενη που φέρεται να δολοφόνησε το σύζυγό της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2012.

Μετά από 7 χρόνια η κατηγορουμένη θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς με απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη με αναστολή στην έφεση.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του συννόμου πρότερου βίου, ενώ απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση και του ελαφρυντικού της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Με το άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι δύο γιοι της ήταν συνεχώς δίπλα της, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη και κουράγιο.

Σε δήλωσή του ο γιος της 51χρονης, μίλησε για λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης. «Εμείς ήμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει και η μητέρα μας είναι αθώα. Η απόφαση είναι τραύμα για την ελληνική Δικαιοσύνη, πληγή για την οικογένειά μου και την ψυχή του πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε