Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δραπετών από το Μεταγωγών

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δραπετών από το Μεταγωγών

ΕΛΛΑΔΑ UPD 17:24 Δημιουργία 07/06/19, 17:22

Τα στοιχεία και φωτογραφίες δύο εκ των τεσσάρων Αλβανών κακοποιών που απέδρασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, στην Πέτρου Ράλλη, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τον πλέον επικίνδυνο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εκ των εν λόγω δραπετών, καθώς και τον 35χρονο που συνελήφθη χθες στη Νέα Σμύρνη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην διευκόλυνση των ερευνών για τον εντοπισμό του τέταρτου δραπέτη), καθώς και για την ανακάλυψη τυχόν κρησφύγετου που χρησιμοποίησε ο δεύτερος, ο χθεσινός συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα που αναζητούνταν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Η αστυνομία εγγυάται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της απόδρασης συνελήφθησαν σε Ρέντη και Βοτανικό οι δύο από τους δραπέτες.

Αν σου άρεσε κάνε