Η απάντηση της Παναγοπούλου για τις διακοπές Τσίπρα με το σκάφος

Η απάντηση της Παναγοπούλου για τις διακοπές Τσίπρα με το σκάφος

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:18 Δημιουργία 10/05/19, 21:15

Απαντήσεις στα σχόλια και τα δημοσιεύματα εναντίον της έδωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου, κάνοντας -μεταξύ άλλων- λόγο για «καταδρομικού τύπου επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρος» εις βάρος της.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κ. Παναγοπούλου αναφέρει ότι «μια ετερόκλητη συμμαχία συμφερόντων και φθόνου, ορισμένων "υπερτιμημένων τίποτα" συνεχίζει την εξερεύνηση του βάραθρου "κάτω από τον πάτο", προχωρώντας, σε αμφισβήτηση της σχέσης μου με το Αθλητικό, Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό κίνημα».

Στη συνέχεια αναφέρεται στην πορεία της, σημειώνοντας ότι η ίδια ούτε ζήτησε ούτε έλαβε ποτέ, αμοιβή ή προνόμια «Την Πατρίδα την υπηρέτησα, ως όφειλα, σαν Ελληνίδα».

Τονίζει επίσης ότι «κάποιοι που ανακάλυψαν όψιμα το Αθλητικό και Ολυμπιακό Κίνημα και κάποιοι, που θυσιάζουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, αναπαράγοντας ψέματα, ενώ, έχτισαν καριέρες πάνω στο Κρατικό χρήμα και ευημέρησαν "δημοσία δαπάνη", θα έπρεπε να το σκεφτούν καλά, πριν με πιάσουν στο στόμα τους», συμπληρώνοντας ότι για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας έχει ενημερώσει σχετικά «τους νομικούς εκπροσώπους μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Παναγόπουλου:

Αν σου άρεσε κάνε