«Νεκρώνει» η Αθήνα για τις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

«Νεκρώνει» η Αθήνα για τις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:03 Δημιουργία 30/04/19, 16:02

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων με πορείες και εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της χώρας προγραμματίζουν για αύριο, ημέρα Πρωτομαγιάς τα εργατικά συνδικάτα. 24ώρη απεργία και στάσεις εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνονται από τη ΓΣΕΕ την ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, ενώ προβλέπεται οι πορείες στην πρωτεύουσα να καταλήξουν έξω από το κτήριο της Βουλής

Συγκεκριμένα,το ΠΑΜΕ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στις 10:30 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00. Επίσης, στις 10:30, θα ξεκινήσουν να συγκεντρώνονται στο Μουσείο, επί της Πατησίων, μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σωματεία βάσης και αντιεξουσιαστές.

Για το διάστημα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις και οι πορείες η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία στους δρόμους Πατησίων, Ομόνοια, Σταδίου, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου και σε όσους διέρχονται οι διαδηλωτές.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις λαμβάνουν μέρος και οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, ενώ δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία, όλο το 24ωρο.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΜΕ καλεί σε προσυγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 10:30, ενώ εξωκοινοβουλευτική αριστερά, σωματεία και αντιεξουσιαστές στις 11:00, στην Καμάρα.

Αν σου άρεσε κάνε