Ρατσιστικά σχόλια από τον Ασκητή: «Εκ γενετής υποτελείς οι Φιλιππινέζες»

Ρατσιστικά σχόλια από τον Ασκητή: «Εκ γενετής υποτελείς οι Φιλιππινέζες»

ΕΛΛΑΔΑ UPD 16:33 Δημιουργία 25/04/19, 16:26

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τελευταία δήλωση του γνωστού σεξολόγου και υποψηφίου με το Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, Θάνου Άσκητη, ο οποίος μίλησε με ρατσιστικό ύφος κατά των γυναικών από τις Φιλιππίνες, λέγοντας πως «είναι εκ γενετής υποτελείς».

Ειδικότερα, μιλώντας στο κυπριακό sigmalive για την υπόθεση με τις δολοφονίες στο φρεάτιο του Μιτσερό στη Λευκωσία, ο κ. Ασκητής δήλωσε πως «πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας» δήλωσε ο Θ. Ασκητής, συμπληρώνοντας πως έτσι «έτσι ένιωθε πιο άντρας».

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν 100% σεξουαλικά ψυχοπαθητικός, για να μην πω σεξουαλικά ψυχοπαθής. Έπασχε από πολύ σοβαρή σεξουαλική διαταραχή, την οποία ικανοποιούσε μέσα από την φρίκη» συμπλήρωσε.

Αν σου άρεσε κάνε