Τι έδειξαν οι κάμερες για την θανατηφόρα πτώση της γυναίκας στο Mall

Τι έδειξαν οι κάμερες για την θανατηφόρα πτώση της γυναίκας στο Mall

ΕΛΛΑΔΑ UPD 09:15 Δημιουργία 28/03/19, 09:06

Φως στις συνθήκες του μοιραίου συμβάντος που κόστισε τη ζωή μιας 40χρονης γυναίκας σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές, συλλέγοντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και τις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε η γυναίκα από τις κυλιόμενες του εμπορικού, δείχνουν αυτοκτονία.

Οπως έγινε γνωστό από το υλικό του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, το θύμα εμφανίζεται δευτερόλεπτα πριν από την πτώση στο κενό, μόνο του να μιλά στο τηλέφωνο.

Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του τρίτου ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Η ηλικίας περίπου 40 ετών γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο. «Ημουν στον πρώτο όροφο. Ακουσα κάποιες φωνές αλλά λόγω της μουσικής και εξαιτίας της φασαρίας μέσα στο εμπορικό δεν κατάλαβα αμέσως τι είχε γίνει. Στη συνέχεια άκουσα κάποια ουρλιαχτά και είδα το προσωπικό να τρέχει. Η Αστυνομία ήρθε σε ελάχιστα λεπτά, όπως και το ασθενοφόρο. Τελικά έμαθα ότι μια κοπέλα έπεσε από τον τρίτο», περιέγραψε ένας εξ αυτών για τις στιγμές φρίκης που εκτυλίχθηκαν στο εμπορικό.

Παρούσα στο περιστατικό και η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρα που πρόλαβε να κλείσει τα μάτια του παιδιού της, ώστε να μην δει τη γυναίκα να κείτεται νεκρή. «Τράβηξα το παιδί να μην δει το θέαμα… Ο Θεός να βάλει το χέρι του!» έγραψε τρομοκρατημένη στο Instagram.

Τη βαθιά της θλίψη για το συμβάν εξέφρασε η Lamda Development με ανακοίνωσή της: «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Αν σου άρεσε κάνε