Τι υποστηρίζει η Λιβανέζα που κατηγορείται ότι έριξε τον επιχειρηματία από το μπαλκόνι

Τι υποστηρίζει η Λιβανέζα που κατηγορείται ότι έριξε τον επιχειρηματία από το μπαλκόνι

ΕΛΛΑΔΑ UPD 13:33 Δημιουργία 26/03/19, 13:02

«Πλούσιο» είναι το παρασκήνιο πίσω από την πτώση ενός 39χρονου επιχειρηματία από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Βούλα.

Φαίνεται ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός του άνδρα με την 32χρονη συντροφό του που κατέληξε με την πτώση του άνδρα από τον τρίτο όροφο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».

Η 32χρονη, από την πλευρά της, δίνει μια άλλη διάσταση στο συμβάν, αρνούμενη τις κατηγορίες. Για την ακρίβεια, η γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο που δηλώνει διερμηνέας, επιβεβαιώνει το σενάριο του καυγά, ωστόσο δηλώνει πως η ίδια κλείδωσε τον άντρα στο μπαλκόνι επειδή φοβήθηκε για τη ζωή της. Μάλιστα, αναφέρει πως κάλεσε και την αστυνομία εκείνο το βράδυ για τον ίδιο λόγο.

Η γυναίκα όμως προβαίνει και σε αποκαλύψεις για τον επιχειρηματία, που, όπως εκείνη ισχυρίζεται, είναι χρήστης ναρκωτικών.

Αυτό αναμένεται να υποστηρίξει και σήμερα στην απολογία της στον ανακριτή. Η 32χρονη θα ζητήσει, ακόμα, ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου.

Η 32χρονη με δήλωση της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, είχε αναφέρει: «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά».

Σημειώνεται πως ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και ακόμα δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς.

Τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά και μόλις αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την καρδιά του θα καταθέσει για το περιστατικό, κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου υπήρξε καυγάς μεταξύ του ζευγαριού, ενώ ο 39χρονος φέρεται να τη χτύπησε. Η κοπέλα, σύμφωνα πάντα με το δικηγόρο της κάλεσε τρεις φορές την αστυνομία, ενώ όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι εκείνη κλείδωσε την πόρτα για να προφυλαχτεί. Όπως υποστηρίζει η ίδια και αφού είχαν περάσει 15 λεπτά διαπίστωσε ότι ο σύντροφός της δεν βρισκόταν στο μπαλκόνι. Όταν έφτασε η αστυνομία κατέβηκε και η ίδια κάτω ενώ εκείνος ήταν χτυπημένος και μονολογούσε ότι για όλα έφταιγε εκείνη.

«Η κοπέλα είναι συγκλονισμένη, ταραγμένη πάρα πολύ λυπημένη για αυτή την τραγική εξέλιξη. Ενδιαφέρεται για την υγεία του 39χρονου , να αποκατασταθεί γρήγορα η υγεία του και να γίνει καλά. Είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει και ανεξαρτήτως της δικαστικής εξέλιξης ενώπιον του κυρίου ανακριτή όπου θα πει τα πραγματικά περιστατικά και θα περιγράψει την αλήθεια. Η κοπέλα δεν είχε αντικειμενικά τη φυσική δύναμη πέρα από το να τον απωθήσει από πάνω της , να τον σπρώξει και μάλιστα να αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή του. Άλλωστε ο διαπληκτισμός μεταξύ τους υπήρξε στο χώρο του σαλονιού ενός οροφοδιαμερίσματος 200τμ με πολύ μεγάλης έκτασης μπαλκόνι , όπου στο μπαλκόνι δεν υπήρξε καμία ένδειξη πάλης ή επεισοδίου , ούτε εκείνη είχε αντιληφθεί ότι ο σύντροφός της είχε πέσει από τον τρίτο όροφο. Εικάζει, εκτιμά ότι εκείνος μέσα στην απόγνωσή του και νιώθοντας εγκλωβισμένος εξαιτίας στο ότι κλείδωσε την μπαλκονόπορτα προσπάθησε να διαφύγει ώστε να αποφύγει τις συνέπειες της αυτόφωρης διαδικασίας ενώ εκείνη καλούσε την αστυνομία. Πιστεύει η ίδια ότι εκείνος την ώρα που προσπάθησε να διαφύγει , κάπου έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό» επισήμανε στο protothema.gr ο δικηγόρος κ. Νουλέζας.

Αν σου άρεσε κάνε