Συγκλονιστικό βίντεο: H στιγμή που το τσουνάμι παρασέρνει μπάντα και θεατές

Συγκλονιστικό βίντεο: H στιγμή που το τσουνάμι παρασέρνει μπάντα και θεατές

ΔΙΕΘΝΗ UPD 13:16 Δημιουργία 23/12/18, 10:58

Εκατοντάδες τραυματίες και τουλάχιστον 222 νεκρούς άφησε πίσω του το φονικό τσουνάμι που χτύπησε τα νησιά Ιάβα και Σουμάτρα στην Ινδονησία το Σάββατο, μετά από έκρηξη ηφαιστείου. Ένα βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνει τα κύματα να καταπίνουν τη σκηνή και το κοινό.

Σε 222 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 745, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών της χώρας.

Περίπου 30 άνθρωποι αγνοούνται ενώ εκατοντάδες σπίτια και άλλα κτίρια έχουν υποστεί «μεγάλες ζημιές» από το τσουνάμι το οποίο έπληξε χθες γύρω στις 21:30 τοπική ώρα (16:30 ώρα Ελλάδος) τις ακτές του Πορθμού της Σούνδας, μεταξύ της Ιάβας και της Σουμάτρας.


Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από συναυλία του συγκροτήματος Seventeen, τη στιγμή που «χτυπά» το φονικό τσουνάμι, προκαλεί συγκλονίζει. Τα κύματα «καταπίνουν» ολόκληρη τη σκηνή, το συγκρότημα αλλά και το κοινό μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο τραγουδιστής μάλιστα του συγκροτήματος Seventeen, που βρίσκονταν στη σκηνή, απηύθυνε έκκληση μέσω Ιnstagram ώστε να βρεθεί η σύζυγός του και δύο μέλη του συγκροτήματος που αγνοούνται.

Αν σου άρεσε κάνε