Ο Ζάεφ για την... «προσήλωση Τσίπρα» πριν την ψηφοφορία στην ΠΓΔΜ

Ο Ζάεφ για την... «προσήλωση Τσίπρα» πριν την ψηφοφορία στην ΠΓΔΜ

ΔΙΕΘΝΗ UPD 20:54 Δημιουργία 18/10/18, 19:10

Με αναφορά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τον Αλέξη Τσίπρα για τη θέληση της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας περί επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Ζόραν Ζάεφ θέλησε να στείλει την Πέμπτη μήνυμα στην αντιπολίτευση του VMRO για να ψηφίσει τις συνταγματικές αλλαγές στην κρίσιμη αυριανή ψηφοφορία.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από την πόλη Στρούμιτσα, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός τόνισε ότι «μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είμαστε προσηλωμένοι στην προοπτική των Βαλκανίων του 21ου αιώνα, μιας περιοχής φιλίας, συνεργασίας, οικονομικής ανάπτυξης και ευτυχέστερων πολιτών», όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, Mia

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόλυτη προσήλωση της Ελλάδας στη συμφωνία. Έχω την ελπίδα ότι το κοινοβούλιο (σ.σ. της πΓΔΜ) θα βρει αύριο τη δύναμη, ότι οι βουλευτές θα δείξουν θάρρος, γιατί εκπροσωπούν πρώτα τους πολίτες και μετά το εκάστοτε κόμμα τους. Ελπίζω να αδράξουν την ιστορική αυτή ευκαιρία και να δώσουν την ψήφο τους για να ανοίξει η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης», είπε ο κ. Ζάεφ.

Αν σου άρεσε κάνε