Το «καρφί» του Τραμπ για τον πρώην δικηγόρο του

Το «καρφί» του Τραμπ για τον πρώην δικηγόρο του

ΔΙΕΘΝΗ UPD 17:49 Δημιουργία 22/08/18, 15:46

Ακόμα ένα χτύπημα κατά του πρώην δικηγόρου του, Μάικλ Κόεν, σημείωσε ο Ντόναλτ Τραμπ το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα που εντείνονται οι πιέσεις προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ για τις αποκαλύψεις που έκανε την Τρίτη ο Κόεν σχετικά με την περίοδο που είχε ως πελάτη τον Τραμπ.

Με ανάρτηση στο Twitter, ο Τράμπ έγραψε «εάν κάποιος ζητά ένα καλό δικηγόρο, θα του συνιστούσα ανεπιφύλακτα να μην στραφεί προς τον Μάικλ Κόεν για τις υπηρεσίες του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικλ Κοέν — πρώην προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, παραδέχθηκε ότι κατέβαλε 130.000 και 150.000 δολάρια σε δύο γυναίκες που ισχυρίζονταν πως είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Τραμπ σε αντάλλαγμα για τη σιωπή τους, και αυτό «κατ' απαίτηση του υποψήφιου». Στόχος: να αποφευχθεί η αποκάλυψη πληροφοριών που θα «έπλητταν τον υποψήφιο».

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter πως νιώθει «τόσο σεβασμό για έναν θαρραλέο άνδρα» όπως ο Πολ Μάναφορτ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τραπεζική απάτη και φοροδιαφυγή.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα κατέστη υπεύθυνος για μια σοβαρή παράβαση στη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας και το διευθέτησε εύκολα!» συμπλήρωσε ο Τραμπ.


Αν σου άρεσε κάνε