Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του Βρετανικού Κοινοβουλίου

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του Βρετανικού Κοινοβουλίου

ΔΙΕΘΝΗ UPD 13:16 Δημιουργία 14/08/18, 10:29

Συναγερμός σήμανε στο Κοινοβούλιο του Λονδίνου όπου έσπευσαν ένοπλοι αστυνομικοί έπειτα από πληροφορίες ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα οδοφράγματα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον συνέλαβαν αμέσως. Η περιοχή εκκενώθηκε, ενώ επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα. Κλειστός παραμένει επίσης ο σταθμός του μετρό στο Γουέστμινστερ.

«Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί δεν θεωρούν ότι η ζωή κάποιου από τους τραυματίες βρίσκεται σε κίνδυνο. Η περιοχή έχει αποκλεισθεί για να διευκολυνθούν οι έρευνες. Ο σταθμός Γουέστμινστερ του μετρό είναι κλειστός», ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ένα δυνατό «μπαμ» και είδαν ένα ασημί αυτοκίνητο να πέφτει στις μπάρες στις 7.30 τοπική ώρα.

Από την Σκότλαντ Γιαρντ έγινε γνωστό ότι το συμβάν αντιμετωπίζεται, προς το παρόν τουλάχιστον, ως σοβαρό τροχαίο περιστατικό. Ωστόσο, αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν ότι το ασημί αυτοκίνητο έπεσε εσκεμμένα πάνω στους πεζούς.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο και 200 αστυνομικοί έχουν σπεύσει επί τόπου.

Αν σου άρεσε κάνε