Σιάτλ: Απίστευτη ιστορία με κλοπή και συντριβή αεροσκάφους

Σιάτλ: Απίστευτη ιστορία με κλοπή και συντριβή αεροσκάφους

ΔΙΕΘΝΗ UPD 12:06 Δημιουργία 11/08/18, 12:02

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ (τοπική ώρα) στο διεθνές αεροδρόμιο του Σιάτλ, όταν ένα αεροσκάφος απογειώθηκε χωρίς άδεια και στη συνέχεια συνετρίβη στη θάλασσα κοντά σε στρατιωτική βάση.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος απογείωσε εργαζόμενος σε αεροπορική εταιρεία, όπως ανακοινώθηκε από το αεροδρόμιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο αεροπλάνο δεν υπήρχαν επιβάτες και η λειτουργία του αεροδρομίου έχει αποκατασταθεί, προστίθεται στην ανακοίνωση του αεροδρομίου στο Twitter.

Η αεροπορική εταιρεία Alaska Airlines ανακοίνωσε πως απογειώθηκε χωρίς άδεια ένα αεροπλάνο Q400 της Horizon Air στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Πιρς, Πολ Πάστορ, δράστης ήταν ένας 29χρονος μηχανικός του αεροδρομίου που είχε αυτοκτονικές τάσεις, αποκλείοντας την τρομοκρατική ενέργεια.

Ο Πάστορ πρόσθεσε πως ο πιλότος φαίνεται πως έδρασε μόνος του και πιθανόν σκοτώθηκε κατά τη συντριβή.

Παράλληλα, διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δύο μαχητικά F-15 «σηκώθηκαν» μόλις σήμανε ο συναγερμός καταδιώκοντας το αεροπλάνο, όμως δεν ενέχονται στη συντριβή, όπως ανέφερε ο ενημερωτικός ραδιοσταθμός του Σιάτλ KIRO7.

Αν σου άρεσε κάνε