Τουρκία: Τραγωδία με επτά νεκρούς στο Αϊδίνιο

Τουρκία: Τραγωδία με επτά νεκρούς στο Αϊδίνιο

ΔΙΕΘΝΗ UPD 17:19 Δημιουργία 30/12/22, 17:16
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ο κυβερνήτης του Αϊδινίου στην Τουρκία ανέφερε πως επτά άτομα σκοτώθηκαν και πέντε ακόμη τραυματίστηκαν –ένα εξ αυτών σοβαρά- από έκρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή Ναζιλί.

Ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά στο κτίριο. Τέσσερις από τους 7 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη ήταν γυναίκες και 3 από αυτούς ήταν παιδιά, τουρκικά μέσα κάνουν λόγο για πιθανή διαρροή αερίου.

Σε δήλωσή του σχετικά με το περιστατικό, ο κυβερνήτης του Αϊδινίου δήλωσε: «7 πολίτες έχασαν τη ζωή τους. Υπάρχουν πέντε τραυματίες, ένας από αυτούς σοβαρά. Οι ομάδες μας για τη διερεύνηση του τόπου του περιστατικού, η πυροσβεστική και η υγειονομική υπηρεσία επενέβησαν. Δυστυχώς, είχαμε ένα θλιβερό περιστατικό. Η πρώτη πληροφορία που έδωσε ο υπάλληλος είναι ότι υπήρχε μια οσμή, έφεραν ένα σωλήνα και αυτός εξερράγη κατά τη διάρκεια του ελέγχου του. Φυσικά, τα ακριβή αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν από την πυροσβεστική υπηρεσία και την επιτόπια έρευνα».

Αναφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις από το σημείο, ο δημοσιογράφος του IHA Αλί Σουνταμίρ δήλωσε: «4 ασθενοφόρα μετέφεραν τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στα νοσοκομεία υπό έντονα μέτρα ασφαλείας. 3 ασθενοφόρα είναι σε ετοιμότητα. Υπάρχουν έντονα μέτρα ασφαλείας. Οι συγγενείς των ανθρώπων που επλήγησαν από την έκρηξη καταβάλλουν προσπάθειες να εισέλθουν στο συμβάν. Η αστυνομία έχει χτίσει ένα τείχος. Ο κυβερνήτης βρίσκεται επί του παρόντος στον τόπο του συμβάντος και λαμβάνει πληροφορίες από τις αρχές».

Αν σου άρεσε κάνε