Εθνικιστική παράτα Πούτιν και στην Κόκκινη Πλατεία: «Η νίκη θα είναι δική μας»

Εθνικιστική παράτα Πούτιν και στην Κόκκινη Πλατεία: «Η νίκη θα είναι δική μας»

ΔΙΕΘΝΗ UPD 20:35 Δημιουργία 30/09/22, 20:29
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Η νίκη θα είναι δική μας» είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας για να πανηγυρίσει την προσάρτηση ουκρανικών περιφερειών, σε συνέχεια της φιέστας στο Κρεμλίνο!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία θα πετύχει «νίκη» στον πόλεμο που διεξάγει ενάντια στην Ουκρανία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, για τον εορτασμό της προσάρτησης τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών.

«Η νίκη θα είναι δική μας!» είπε ο Ρώσος πρόεδρος υπό το χειροκρότημα ενός πλήθους πολλών χιλιάδων υποστηρικτών, ορισμένοι από τους οποίους κυμάτιζαν ρωσικές σημαίες.

«Καλώς ορίσατε σπίτι!» είπε ο κ. Πούτιν απευθυνόμενος στους κατοίκους των ουκρανικών περιοχών που προσαρτήθηκαν, λέγοντας ότι «επέστρεψαν στην ιστορική τους πατρίδα».

«Δεν μπορώ παρά να θυμηθώ πώς σχηματίστηκε η Σοβιετική Ένωση όταν η Ρωσία δημιούργησε τη σύγχρονη Ουκρανία. Η Ρωσία ήταν αυτή που δημιούργησε τη σύγχρονη Ουκρανία», επανέλαβε ο Ρώσος πρόεδρος και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να στείλουν στους κατοίκους των προσαρτημένων ουκρανικών εδαφών «ένα μήνυμα της υποστήριξης, του σεβασμού και του θαυμασμού μας για τη θυσία τους».

«Προτείνω να το κάνουμε δυνατά - ώστε να μπορούν να ακούσουν τη φωνή της Κόκκινης Πλατείας χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά» είπε ο Πούτιν.

Αν σου άρεσε κάνε