Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελαττωματικό το σύστημα anti-Covid στο ξενοδοχείο που μένει ιστιοπλοϊκή ομάδα της Κίνας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελαττωματικό το σύστημα anti-Covid στο ξενοδοχείο που μένει ιστιοπλοϊκή ομάδα της Κίνας

ΔΙΕΘΝΗ UPD 13:48 Δημιουργία 12/07/21, 13:17
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για ελάττωμα στο σύστημα anti-Covid στο ξενοδοχείο της Ιαπωνίας, κάνει λόγο η ιστιοπλοϊκή ομάδα της Κίνας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, στις 23 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» που επικαλείται δημοσίευμα κινεζικής κρατικής εφημερίδας, η ιστιοπλοϊκή ομάδα είναι η πρώτη κινεζική αντιπροσωπεία που έχει φτάσει στο Τόκιο. Η ομάδα μένει στο ξενοδοχείο που έχει οριστεί από την οργανωτική επιτροπή των Αγώνων, στο νησί Enoshima, όπου θα πραγματοποιηθούν οι αθλητικές εκδηλώσεις.

Σημειώνεται ότι η Ιαπωνία αποφάσισε να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Τόκιο έως τις 22 Αυγούστου, καθώς ήδη η πρωτεύουσα μετράει περίπου 900 κρούσματα της νόσου Covid-19, ενώ παράλληλα, πολλά διεθνή ΜΜΕ διερωτώνται αν η οργανωτική επιτροπή των Αγώνων θα καταφύγει σε εναλλακτική λύση προκειμένου να μην φαίνεται άδειο και έρημο το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι Αγώνες στο Τόκιο.

Σε πολλούς αγώνες κυρίως μπάσκετ, αντί για θεατές στα γήπεδα, οι ιαπωνικές αρχές είχαν την ιδέα να τοποθετήσουν ρομπότ για να μην φαίνονται άδειες οι κερκίδες.

Αν σου άρεσε κάνε