Με ελαφριά συμπτώματα νοσούν Τράμπ και Μελάνια - Οι ευχές του Μπαίντεν

Με ελαφριά συμπτώματα νοσούν Τράμπ και Μελάνια - Οι ευχές του Μπαίντεν

ΔΙΕΘΝΗ UPD 18:24 Δημιουργία 02/10/20, 17:58

Ελαφριά συμπτώματα που παραπέμπουν σε κοινό κρυολόγημα και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητά του, φαίνεται να παρουσιάζει ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη διάγνωση του με κορονοϊό.

Ο πρόεδρος της Αμερικής, ο οποίος μέχρι και χθες συνέχιζε την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές του Νοεμβρίου, «έδειχνε σαν να βρισκόταν σε λήθαργο στη συνάντηση που είχε σε Golf Club την Πέμπτη, στην οποία μάλιστα ήρθε σε επαφή με περίπου 100 ανθρώπους», σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης.

Πρόθεση του προέδρου Τραμπ σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να εξαγγείλει διάγγελμα στον αμερικανικό λαό διαβεβαιώνοντάς τον πως δεν τίθεται θέμα διακυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών -κίνηση στην οποία είχε προβεί και ο Μπόρις Τζόνσον μετά τη διάγνωσή του, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ, η σύζυγός του και η στενή του συνεργάτης, που βρέθηκαν επίσης θετικές, ανακοίνωσαν χθες πώς θα μπουν σε καραντίνα.

Πολιτικά και οικονομικά, η ανακοίνωση του προέδρου έχει φέρει μεγάλη ανησυχία στη χώρα και ειδικά σε μία περίοδο κρίσιμη, λόγω των επερχόμενων εκλογών.

Ωστόσο, τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση έστειλε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το Λευκό Οίκο και αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, Τζο Μπάιντεν, αναφέροντας:

«Η Τζιλ Μπάιντεν (η σύζυγός του) και εγώ στέλνουμε τις σκέψεις μας στον πρόεδρο Τραμπ και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ για ταχεία ανάρρωση»




Αν σου άρεσε κάνε