Αποδοκιμασίες προς τον Ερντογάν στο Λονδίνο

Αποδοκιμασίες προς τον Ερντογάν στο Λονδίνο

ΔΙΕΘΝΗ Δημιουργία 03/12/19, 20:08

Στόχος αποδοκιμασιών έγινε το απόγευμα της Τρίτης ο Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος για τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ στη βρετανική πρωτεύουσα.

Έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα οπαδοί του, οι οποίοι κρατώντας τουρκικές σημαίες άρχισαν να τον επευφημούν όταν βγήκε στον δρόμο για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο οι επευφημίες των οπαδών του, επισκιάστηκαν από τις αποδοκιμασίες ορισμένων ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο και τα οποία φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ερντογάν και της πολιτικής του.

Η παρουσία τουςπροκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και των ανδρών της ασφάλειας του Τούρκου προέδρου προκειμένου να μην πλησιάσουν κοντά στον Τούρκο πρόεδρο και τους υποστηρικτές του. Παράλληλα ο Ερντογάν απέφυγε να πλησιάσει τους υποστηρικτές του και οδηγήθηκε κατευθείαν στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο.

Αν σου άρεσε κάνε