«Λίστες θανάτου» έφτιαχνε ο μακελάρης του Οχάιο - Σκότωσε και την αδερφή του

«Λίστες θανάτου» έφτιαχνε ο μακελάρης του Οχάιο - Σκότωσε και την αδερφή του

ΔΙΕΘΝΗ UPD 12:19 Δημιουργία 05/08/19, 12:15

Τα κίνητρα του μακελάρη του Οχάιο ερευνούν οι Αρχές, οι οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία, ενώ ξένα ΜΜΕ φέρνουν στο φως πληροφορίες για το προφίλ του.

Ο Κονορ Μπετς, που θέρισε εννέα ανθρώπινες ζωές και τραυμάτισε άλλα 25 άτομα, χρησιμοποίησε τουφέκι εφόδου για την επίθεσή του.

Είχε γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας, κουβαλούσε κι άλλα πυρομαχικά και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Σκοτώθηκε πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό, από τη στιγμή που άνοιξε πυρ. Έπεσε νεκρός από αστυνομικούς που περιπολούσαν.

Τον κύκλο των ΜΜΕ κάνει η είδηση ότι μεταξύ των θυμάτων ήταν και η αδερφή του μακελάρη.

Πρόκειται για τη Μέγκαν Μπετς, «μία λευκή γυναίκα 22 ετών», όπως ανακοίνωσε χθες εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 22χρονη Μέγκαν ήταν η νεότερη από τα θύματα.

Μεταξύ των νεκρών είναι η Λόις Ογκλεσμπι, 27 ετών, ο Ντέρικ Φατζ, 57, η Λόγκαν Τέρνερ, 30, ο Νίκολας Κάμερ, 25, ο Τόμας ΜανΝίκολς, 25, η Μπεατρίς Γουόρεν-Κέρτις, 36, η Σαΐντ Σαλέχ, 38, και η Μόνικα Μπρικχάουζ, 39 ετών.

Η 27χρονη Λόις Ογκλεσμπι είχε μόλις γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η Μόνικα Μπρικχάουζ είχε ένα αγοράκι έξι ετών.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται άλλα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης φέρεται να είχε αποβληθεί, όταν πήγαινε στο Γυμνάσιο, επειδή «έφτιαχνε λίστες θανάτου» με συμμαθητές που ήθελε «να βιάσει, να σκοτώσει και να γδάρει».

Έγραφε τις λίστες σε έναν τοίχο στις τουαλέτες και σε ένα τετράδιο, το οποίο έπεσε τελικά στα χέρια του εκπαιδευτικού προσωπικού. Ο έφηβος μαθητής αρχικά αποβλήθηκε λόγω της σοκαριστικής του πράξης, όμως τελικά του επετράπη να συνεχίσει τις σπουδές του στο Bellbrook High, αφού συνέταξε μια επιστολή απολογίας στα «υποψήφια θύματά του», σύμφωνα με το Dayton 24/7.

Ο πρώην διευθυντής του σχολείου του Betts, Chris Baker, επιβεβαίωσε την αποβολή στην τοπική εφημερίδα Dayton Daily News, λέγοντας ότι δεν διαψεύδει μεν την πληροφορία, αλλά αρνείται να εμπλακεί στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

Αν σου άρεσε κάνε