ΗΠΑ: Τουλάχιστον 10 οι νεκροί από το νέο μακελειό στο Οχάιο

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 10 οι νεκροί από το νέο μακελειό στο Οχάιο

ΔΙΕΘΝΗ UPD 12:10 Δημιουργία 04/08/19, 11:30

TAGS

Ακόμα ένα πολύνεκρο περιστατικό με πολλούς νεκρούς σημειώθηκε την Κυριακή στις ΗΠΑ, όταν 10 άτομα έχασαν τη ζωή τους από πυρά αγνώστου στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο νωρίς σήμερα το πρωί (τοπική ώρα), σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των αμερικανικών media, στους 16 ανέρχονται οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς.

Ερευνούμε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή Όρεγκον, ανέφερε η αστυνομία του Ντέιτον στο Twitter. «Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλείται το πρακτορείο Xinhua (Νέα Κίνα) αρκετοί άνθρωποι φέρεται να έχουν δεχθεί πυροβολισμούς κατά το περιστατικό αυτό.

Το πρακτορείο Sputnik μετέδωσε νωρίτερα ότι εκφράζονται φόβοι για έως και επτά νεκρούς στο συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς συνέβη στην περιοχή Όρεγκον, αργά το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα), όπως μετέδωσε το δίκτυο Dayton Daily News.

To περιστατικό έλαβε χώρα λίγες μόλις ώρες μετά το μακελειό στο Τέξας, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 20 άνθρωποι και τραυματίστηκαν επιπλέον 26.

Αν σου άρεσε κάνε