Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου - Το «αντίο» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου - Το «αντίο» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 16:54 Δημιουργία 11/06/18, 16:47

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, βυθίζοντας σε θλίψη του ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Από τις 08:00 το πρωί έως τις 13:30 οι φίλοι, οι συνεργάτες και ο απλός κόσμος θα μπορέσουν να αποχαιρετήσουν τον ιστορικό ηγέτη του «τριφυλλιού».

Μετά το λαϊκό προσκύνημα, στις 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο στο 1ο Νεκροταφείο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο».

Εξάλλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα video με το οποίο λέει «αντίο» στον ιστορικό της ηγέτη:

Το video ξεκινά με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Π. Γιαννακόπουλου και συνεχίζει με στιγμιότυπα από τη ζωή του και τη σχέση του με την ομάδα και τους ανθρώπους της.

Δηλώσεις, πανηγυρισμοί, αγκαλιές και δυνατές στιγμές, όπως άλλωστε ήταν και η ζωή του Παύλου, που έσβησε την Κυριακή, θυμίζουν τη συμβολή του στην «πράσινη οικογένεια».

Το βίντεο κλείνει με το σύνθημα από το οποίο σείστηκε χθες το ΟΑΚΑ μαζί με το συγκινητικό πανό της Θύρας 13: «ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ».

Αν σου άρεσε κάνε