Στην Ιαπωνία ο Αντρές Ινιέστα - Για 2 χρόνια στη Βίσελ Κόμπε

Στην Ιαπωνία ο Αντρές Ινιέστα - Για 2 χρόνια στη Βίσελ Κόμπε

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 12:57 Δημιουργία 24/05/18, 12:51

Κάτοικος Ιαπωνίας θα είναι από την αρχή της επόμενης αγωνιστικής σεζόν ο Αντρές Ινιέστα, με τον 34χρονο Ισπανό μέσο να υπογράφει σήμερα, Πέμπτη, συμβόλαιο συνεργασίας με την Βίσελ Κόμπε, τη φανέλα της οποίας θα φορά για τα επόμενα 2 χρόνια, έναντι 27 εκ. ευρώ.

Στην πραγματοποίηση αυτής της ηχηρής μεταγραφής πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χιρόσι Μικιτάνι, που είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος της βασικής χορηγού της «Μπάρτσα», της εταιρείας «Rakuten».

«Είχα πολλές προτάσεις, υπήρχαν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα και έπρεπε να επιλέξω. Η πρόταση που με έπεισε ήταν αυτή της Βίσελ Κόμπε. Το πλάνο που μου παρουσιάστηκε ήταν το πιο ενδιαφέρον. Η Ιαπωνία είναι μια καταπληκτική χώρα», σχολίασε ο Ινιέστα.

«Θα ήθελα να δουλέψω τώρα, αλλά πρώτα έχω το Μουντιάλ», πρόσθεσε. Ο Ινιέστα έπαιξε 22 χρόνια στην Μπαρτσελόνα, εκ των οποίων τα 16 επαγγελματικά, ενώ η Βίσελ Κόμπε είναι η πρώτη ομάδα της καριέρας του, εκτός των Καταλανών!

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο σύλλογο είχε παίξει άλλος ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Δανός Μίκαελ Λάουντρουπ, την περίοδο 1996-1997.

Αν σου άρεσε κάνε