Νέα εποχή στην Άρσεναλ, με προπονητή τον Έμερι

Νέα εποχή στην Άρσεναλ, με προπονητή τον Έμερι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 13:00 Δημιουργία 23/05/18, 12:53

Με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο θα ξεκινήσει το νέο μεγάλο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της Άρσεναλ μετά από την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ από τους «κανονιέρηδες», με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει επίσημα σήμερα, Τετάρτη, την έναρξη της συνεργασίας με τον 46χρονο Ισπανό τεχνικό εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Έμερι αποχώρησε μετά τη λήξη της περιόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου κατάκτησε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα εγχώρια Κύπελλα σε δύο χρόνια αλλά πλήρωσε την αδυναμία διάκρισης στο Champions League, παρά τις τεράστιες επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό από τον Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

Πριν την Παρί ο Έμερι είχε οδηγήσει τη Σεβίλη σε τρεις συνεχείς τίτλους στο Europa League, τρόπαιο το οποίο οι Ανδαλουσιάνοι κατάκτησαν το 2014, 2015 και 2016!

«Ο Ουνάι έχει καταπληκτικό βιογραφικό κι έχει αναδείξει πολλά ταλέντα. Η αγωνιστική φιλοσοφία του ταιριάζει απόλυτα με την Άρσεναλ και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα, έχοντας την πεποίθηση πως θα μας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Αν σου άρεσε κάνε