la1.jpg

Αυτοκτόνησε η Ρίβερ, στον τελικό η Λανούς - Libertadores

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 01/11/17, 04:40

[ad_1]


Το έκανε μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο, με μία συγκλονιστική ανατροπή, καθώς στον πρώτο ημιτελικό η Ρίβερ Πλέιτ είχε νικήσει 1-0 στο "Monumental" και απόψε στη ρεβάνς προηγήθηκε 2-0!


Ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος είχε πετύχει και το μοναδικό τέρμα του πρώτου αγώνα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18' με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το 0-2 ήρθε στο 23' από τον Γκονσάλο Μοντιέλ.





Όλα έδειχναν πως η Ρίβερ θα είναι την ευκαιρία να διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της, αλλά τελικά... αυτοκτόνησε.


Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45αλέπτου ο Χοσέ Σαντ μείωσε και ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά στο 46', στο πρώτο λεπτό δηλαδή του δεύτερου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας 2-2.


Μέσα σε δύο αγωνιστικά λεπτά η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο έδειχνε να γκρεμίζει ότι είχε χτίσει και τελικά αυτό ακριβώς έγινε. Αφού ο Σκόκο έχασε σπουδαία ευκαιρία σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, στο 62' ο Λαουτάρο Ακόστα ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 69' με εκτέλεση πέναλτι ο Αλεχάντρο Σίλβα.





Στον πρώτο τελικό της ιστορίας της η Λανούς θα αντιμετωπίσει την Γκρέμιο, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, καθώς οι Βραζιλιάνοι είχαν νικήσει στον πρώτο ημιτελικό 3-0 την Μπαρτσελόνα στο Εκουαδόρ.




ΛΑΝΟΥΣ: Αντράδα, Χοσέ Λουίς Γκόμες, Ρολάντο Γκαρσία, Μπρανχέρι, Μαξιμιλιάνο Βελάσκες, Μαρκόνε, Ρομάν Μαρτίνες (71' Μασιέλ), Πασκίνι, Αλεχάντρο Σίλβα (84' Αγκίρε), Ακόστα, Σαντ.


ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Λουξ, Μοντιέλ, Μαϊδάνα, Πινόλα, Κάσκο, Πόνσιο, Ένσο Πέρες (57' Άσκουι), Ρόχας (71' Ντε λα Κρους), Νάτσο Φερνάντες, Γκονσάλο Μαρτίνες, Σκόκο.


*κόκκινη 93' Νάτσο Φερνάντες



Οι ρεβάνς των ημιτελικών:



Τρίτη


Λανούς - Ρίβερ Πλέιτ 4-2 (45'+1 και 46' Σαντ, 62' Ακόστα, 69' πέν. Αλεχάντρο Σίλβα / 18' πέν. Σκόκο, 23' Μοντιέλ) [0-1]

Τετάρτη


Γκρέμιο - Μπαρσελόνα (01:45) [0-3]


Λανούς - Ρίβερ Πλέιτ 4-2







AP Photo/Natacha Pisarenko



Αν σου άρεσε κάνε