4263271.jpg

Έτσι θα είναι το εντυπωσιακό coreo στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 31/10/17, 09:38

[ad_1]



Το φαληρικό γήπεδο θα... φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τα αστέρια των Καταλανών στον αγώνα που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Οι ελπίδες δεν είναι πολλές, αλλά οι παίκτες του Τάκη Λεμονή θα κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.


Πριν την σέντρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κλέψει για μια ακόμη φορά την παράσταση με το coreo που θα δημιουργήσει και το οποίο θα φτάσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες και είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση, αφού όλα τα παιδιά που το φτιάχνουν, έχουν βάλει μεράκι και πολύ κόπο για να το ετοιμάσουν και να είναι στην εντέλεια.


Όλο το γήπεδο θα είναι "ντυμένο" στα ερυθρόλευκα. Κόκκινο και λευκό σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου, θα δημιουργήσουν ένα πανέμορφο μωσαϊκό και στην κεντρική κερκίδα θα γράφει "We rule this land" και αριστερά και δεξιά θα υπάρχουν δάφνες.


Στα δυο πέταλα θα σχηματιστεί το 1925, το οποίο παραπέμπει φυσικά στο έτος ίδρυσης του Ολυμπιακού. Στο πέταλο των οργανωμένων, ανάμεσα στο 19 και στο 25 θα υπάρχει ένα πελώριο 7, ενώ απέναντι θα υπάρχει ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος ανάμεσα στο 19 και στο 25.


Αν μη τι άλλο, ένα coreo που εφόσον εκτελεστεί σωστά όπως όλα τα προηγούμενα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, θα κλέψει τις εντυπώσεις!


Photo Credits: Eurokinissi



Αν σου άρεσε κάνε