Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 10:27 Δημιουργία 24/07/21, 10:13
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Νέες ανακοινώσεις για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού, φτάνουν συνεχώς από τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Χθες Παρασκευή, ακόμη τρεις αθλητές –συμπεριλαμβανομένου ενός που διαμένει στο Ολυμπιακό Χωριό- διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19, ενώ τα κρούσματα κορονοϊού που συνδέονται άμεσα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέβηκαν κατά 19 το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 106.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολλανδός κωπηλάτης Φιν Φλόριιν πήρε μέρος στους προκριματικούς του σκιφ και, στη συνέχεια, βρέθηκε θετικός στον ιο.

Το θετικό κρούσμα του αθλητή ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας του. Έτσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ολλανδός πρωταθλητής αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και το ταξίδι του στο ολυμπιακό όνειρο τελείωσε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φλόριιν δεν είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στους προημιτελικούς και σήμερα θα αγωνιζόταν στα ρεπεσάζ.

Ο κωπηλάτης δεν είναι το πρώτο κρούσμα στην αποστολή της Ολλανδίας. Πριν από λίγες ημέρες άλλοι δύο Ολλανδοί είχαν βρεθεί θετικοί.

«Έχουμε μία νέα μόλυνση στην ομάδα. Ένας νεαρός αθλητής μας δεν θα συνεχίσει», δήλωσε ο παλαιός διακεκριμένος κολυμβητής Πίτερ Βαν Ντε Χούγκεμπαντ και νυν αρχηγός της αποστολής της Ολλανδίας.

Αν σου άρεσε κάνε