Μ. Σάκκαρη: Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός κόντρα στην Κρεϊτσίκοβα

Μ. Σάκκαρη: Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός κόντρα στην Κρεϊτσίκοβα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:45 Δημιουργία 10/06/21, 15:26
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ασταμάτητη είναι η ελληνική «αντιπροσωπεία» στο Παρίσι, με τους Σάκκαρη - Τσιτσιπά, να φέρνουν για πρώτη φορά στην ιστορία της τη χώρα, στους ημιτελικούς του Roland Garros.

Η Μαρία Σάκκαρη έγραψε ιστορία το απόγευμα της Τετάρτης, κατακτώντας το χρυσό εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros, αποκλείοντας το μεγάλο φαβορί και κάτοχο του τίτλου, Ιγκα Σβιάτεκ.

Η Σάκκαρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Roland Garros, αλλά και γενικότερα σε ημιτελικά Grand Slam.

Επόμενο στόχος της, το νούμερο 33 της παγκόσμιας κατάταξης, η Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, με την οποία θα αναμετρηθεί σήμερα Πέμπτη (10/6) στο «Court Philippe-Chatrier», στις 17:30.

Υπενθυμίζεται πως η ώρα έναρξης του αγώνα μπορεί να διαφοροποιηθεί, ανάλογα με τους αγώνες που προηγούνται και μπορεί να πάει στις 6 το απόγευμα.

Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το Eurosport1. Νωρίτερα θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, όπου θα κοντραριστούν 29χρονη Ρωσίδα, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με την έκπληξη του τουρνουά και Νο95 στον κόσμο, Ταμάρα Ζίντανσεκ.

Αν σου άρεσε κάνε