Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τον Ελ Αραμπί μέχρι το 2022

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τον Ελ Αραμπί μέχρι το 2022

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 11/02/21, 14:48

Την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έως το καλοκαίρι του 2022 ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (11/02) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση επιβραβεύοντας τον Μαροκινό στράικερ για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και στην τρέχουσα περίοδο. Ο παίκτης από την πλευρά του έκανε αποδεκτή τη νέα προσφορά των Πειραιωτών έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, το οποίο μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και αύξηση των αποδοχών του.

Ο διεθνής παίκτης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Πλέον, θα παραμείνει στο λιμάνι για έναν χρόνο ακόμη.

Ο Ελ Αραμπί μετρά εφέτος 16 γκολ σε μόλις 52 τελικές προσπάθειες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως ξεχώρισε για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και την απίστευτη ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, αριθμό που έχει πλησιάσει ήδη τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και ένας εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού.»

Αν σου άρεσε κάνε