Ρονάλντο και Φλικ οι κορυφαίοι στα Globe Soccer Awards

Ρονάλντο και Φλικ οι κορυφαίοι στα Globe Soccer Awards

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 28/12/20, 14:17

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε Λιονέλ Μέσι και Μοχάμεντ Σαλάχ στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, στο πλαίσιο των Globe Soccer Awards.

Ακόμη, καλύτερος προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Χάνσι Φλικ, ο οποίος κατάκτησε τα πάντα φέτος με την Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας πίσω του τον Τζανπιέρο Γκασπερίνι της Αταλάντα.

«Το να είσαι εδώ με σπουδαίους πρωταθλητές, όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Ζεράρ Πικέ και ο Ίκερ Κασίγιας, είναι καταπληκτικό», δήλωσε ο Ρονάλντο.

«Ο Ίκερ είναι ένα απίστευτο παράδειγμα για όλους. Οταν προέκυψε το πρόβλημά του, μας έκανε να καταλάβουμε ότι πρέπει να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε. Αυτό το βραβείο μου δίνει κίνητρο, είναι εκπληκτικό να συμμετέχω σε αυτήν την εκδήλωση, είναι μεγάλη τιμή για εμένα», συνέχισε ο CR7.

Ο Ρονάλντο ρωτήθηκε για τις συμβουλές που δίνει στον γιό του, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο. «Θα δούμε εάν θα γίνει μεγάλος παίκτης. Ενίοτε πίνει αναψυκτικά και τρώει τσιπς. Αυτό με εκνευρίζει και το ξέρει. Είναι πολύ γρήγορος, αλλά ακόμη δεν ξέρει τίποτε. Του λέω διαρκώς, ότι πρέπει να εργάζεται σκληρά».

Ειδικό βραβείο για τα επιτεύγματα της καριέρας του απονεμήθηκε στον αρχηγό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του κι ανυπομονεί να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Αυτό το βραβείο είναι τιμή για εμένα», σχολίασε ο 33χρονος ΠΙκέ. «Ελπίζω να παίξω ακόμη για 3-4 χρόνια.Είχαμε μια δύσκολη χρονιά και όπως είπε ο πρόεδρος της FIFA, ελπίζω ότι αυτό είναι ένα βήμα προς την ομαλότητα. Σας ευχαριστώ για αυτό το βραβείο».

Αν σου άρεσε κάνε