NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς απέρριψε τους Μπακς για χάρη της Ατλάντα

NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς απέρριψε τους Μπακς για χάρη της Ατλάντα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 09:39 Δημιουργία 25/11/20, 09:36

Σπουδαία κίνηση από την Ατλάντα, καθώς κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ήταν restricted free agent.

Η πρώην ομάδα του Σέρβου σούτινγκ γκαρντ, το Σακραμέντο, δεν κατέθεσε ισόποση προσφορά με εκείνη των Χοκς κι όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο παίκτης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στα «γεράκια» έναντι 72 εκατ.

Η Ατλάντα επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου απέφυγαν να δημοσιοποιήσουν τους όρους της συμφωνίας.

Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφή για τους Χοκς, εάν αναλογιστεί κανείς ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Μπογκντάνοβιτς φερόταν να οδεύει προς το Μιλγουόκι μέσω ενός sign-and-trade που θα έστελνε τους Ντόντε ΝτιΒιτσένζο, Ερσάν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον στο Σακραμέντο, προκειμένου ν΄ αποκτηθούν ο Σέρβος άσος και ο Τζάστιν Τζέιμς.

Ο Μπογκντάνοβιτς, όμως, δεν ένιωθε ικανοποιημένος με το συμβόλαιο που του προσέφεραν τα «ελάφια». Ως εκ τούτου η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες «έσπασε» και ο παίκτης... βγήκε στην αγορά ως restricted free agent. Παρ΄ όλα αυτά οι «βασιλιάδες» θα μπορούσαν να «ματσάρουν» οποιαδήποτε προσφορά σε ενδεχόμενη μετακίνηση του αθλητή και να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, κάτι που όμως δεν έκαναν...

Την προηγούμενη σεζόν ο Μπογκντάνοβιτς είχε μέσο όρο 15.1 πόντους σε 61 αγώνες με το Σακραμέντο, εκ των οποίων ήταν βασικός στα 28, ενώ σούταρε με ποσοστό ευστοχίας 37,2% στα τρίποντα.

Αν σου άρεσε κάνε